Politica de confidențialitate

Ne angajăm să vă protejăm datele cu caracter personal și să vă respectăm confidențialitatea, respectând toate legile și reglementările privind protecția datelor aplicabile în Romania, inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 (“GDPR”).

În conformitate cu această politică de confidențialitate, vă vom furniza informații despre prelucrarea datelor dvs. personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care le furnizați în timpul utilizării site-ului web (tokero.com) sau a aplicației „Tokero” disponibilă în aplicație magazine (denumite în continuare “Platform”). Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații, pentru a înțelege practicile noastre cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și modul în care le vom trata. Prin intermediul acestei politici, vă informăm, de asemenea, despre drepturile de care vă bucurați ca persoană vizată și vă îndrumăm cu privire la modul de exercitare a acestora.

Facem toate eforturile și luăm toate măsurile rezonabile pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale și pentru a impune aceeași obligație tuturor destinatarilor care, prin intermediul platformei, au acces la datele dvs. personale. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că unii dintre destinatari (cum ar fi unii dintre partenerii noștri - platforme de criptomonede) sunt, de asemenea, controlori de date, prin urmare, aceștia sunt răspunzători în mod independent pentru modul în care procesează datele dvs. personale.

I. Cine suntem

Operatorul de date este Globe Monnaie SRL, cu sediul în Bitcoin Center, Str. Brazda lui Novac, nr. 44, et. 1 Craiova, Dolj, Romania, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J16/1839/2017, având codul fiscal de înregistrare 37865699 și codul TVA RO44092588 ( „ Tokero “ sau „ Societatea “), având adresă de e-mail [email protected], care este, de asemenea, entitatea care administrează platforma în care colectăm datele dvs. personale.

II. Prelucrarea datelor dvs. personale

În timpul activității desfășurate de Tokero, datele dvs. personale pot fi prelucrate în scopuri diferite. Datele personale pe care le colectăm în procesul de gestionare a platformei și oferirea serviciilor noastre utilizatorilor pot fi furnizate direct de utilizatorii acestei platforme (de exemplu, numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte date furnizate în contextul interacțiunii cu platforma) sau pot fi colectate indirect (de exemplu, adresa IP). Vă vom explica mai jos și vă vom furniza informațiile relevante cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le desfășurăm (inclusiv scopurile procesării datelor cu caracter personal, temeiul juridic al prelucrării pentru fiecare scop aplicabil, categoriile de date prelucrate, durata prelucrării, destinatarilor și transferului de date cu caracter personal, acolo unde este cazul), luând în considerare natura relației dvs. cu Compania, și anume ca utilizator care deține un cont personal sau ca reprezentant al unei persoane juridice care deține un cont corporativ pe platforma.

III. Navigarea pe platformă. Utilizarea cookie-urilor

Când vizitați platforma noastră, folosim cookie-uri pentru a colecta automat informații tehnice care ar putea identifica vizitatorul / utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet utilizat pentru navigarea pe platforma noastră, sistemul dvs. de operare, date privind vizitele pe platforma (inclusiv numărul de vizite, timpul petrecut pe platformă, modul în care este accesat site-ul web, comportamentul pe platformă).

Scopul principal al utilizării cookie-urilor este, pe de o parte, de a asigura buna funcționare a platformei sau, pe de altă parte, de a vă ajuta să aveți o experiență de navigare mai bună, să efectuați anumite funcții și să permiteți platformei să „amintească” acțiunile sau preferințele utilizatorului pe o perioadă de timp. În ceea ce privește cookie-urile utilizate, altele decât cookie-urile strict necesare, vom folosi cookie-uri numai în măsura în care ați fost de acord cu utilizarea lor.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web și scopurile pentru care sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile dvs. de a controla și / sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile puse la dispoziție pe platformă.

IV. Informații specifice cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal pe platformă

Această secțiune se referă la capacitatea dvs. de utilizator al Platformei. În general, pentru a îndeplini scopurile de mai jos, Compania colectează date personale de la dvs. direct ca utilizator individual care deține un cont personal pe platformă sau sunteți indicat ca reprezentant al unei persoane juridice care deține un cont corporativ pe platformă.

V. Compania prelucrează datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri, pe baza temeiului legal indicat pentru fiecare dintre acestea:

Scop și categorii de date Bază legală Durata prelucrării
Scop: Crearea și gestionarea unui cont pe platforma
Categorii de date: tip de cont, nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, copie a unui document de identificare (pașaport sau carte de identitate), un document care dezvăluie numărul contului bancar (IBAN) care va fi utilizat pentru depozite sau retrageri (extras de cont bancar sau un ecran tipărit din aplicația bancară care dezvăluie numele și codul IBAN al utilizatorului), o imagine a utilizatorului care deține documentul de identificare și un cod individual furnizat de companie în scopul identificării
Executarea unui contract la care utilizatorul este parte, respectiv Termenii și condițiile; Interesul legitim reprezentat de interesul comun al Companiei și al persoanei juridice care deține un cont corporativ pentru a avea și dezvolta o relație comercială. Pentru întreaga perioadă de deținere activă a contului pe platformă, precum și pentru perioada necesară impozitului, contabilității, combaterii spălării banilor, cunoașteți legile clienților dvs. și perioada necesară pentru a proteja drepturile Companiei, ținând cont de lege aplicabil acordului, inclusiv statutul fiscal de prescripție (în general 10 ani)
Scop: Implementarea în legătură cu utilizatorii platformei a politicilor interne și a obligațiilor legale legate de combaterea spălării banilor, cunoașterea clientului dvs. și identificarea beneficiarului efectiv
Categorii de date: nume, prenume, adresă de e-mail, copie a documentului de identificare, imaginea persoanei vizate, codul / textul de identificare personalizat, numerele de cont bancar (IBAN), imagini video, declarația sursei de fonduri pentru depozit care depășește 10.000 EUR sau pentru orice tranzacție suspectă, dovada sursei de fonduri pentru depozit care depășește 20.000 EUR, dovadă extinsă a sursei de fonduri pentru depozit care depășește 100.000 EUR și / sau orice alte date furnizate Companiei în timpul executării acordului pentru îndeplinirea obiectului său, date referitoare la reprezentanții legali ai utilizatorului, acționarii și proprietarii efectivi (conform cerințelor legale privind identificarea lor), în conformitate cu prevederile împotriva spălării banilor
Respectarea cerințelor legale ale Companiei pentru prevenirea și combaterea spălării banilor, cunoașteți-vă clientul și identificarea beneficiarului efectiv Pentru întreaga perioadă de deținere a contului activ pe platformă, precum și pentru perioada necesară pentru protejarea drepturilor Companiei și perioada cerută de impozite, contabilitate, anti spălare de bani, cunoașteți-vă clientul, identificarea legilor proprietarului efectiv (în general 10 ani)
Scop: Furnizarea de servicii pe platformă, cum ar fi servicii de schimb / tranzacționare crypto-to-fiat, fiat-to-crypto și crypto-to-crypto, inclusiv prin Crypto Spots, inclusiv efectuarea oricăror activități legate de furnizarea serviciilor așa cum este descris în Termenii serviciului (sau alți termeni încorporați prin referință) și legislația aplicabilă.
Categorii de date: nume, prenume, tip de cont, adresă de e-mail, număr de telefon, IBAN, dovada sursei de fonduri, atunci când este necesar, date despre tranzacții, adrese de depunere și retragere
Executarea unui contract la care utilizatorul este parte, respectiv Condițiile de furnizare a serviciilor Interesul legitim reprezentat de interesul comun al Companiei și de persoana juridică care deține un cont corporativ pentru a avea și dezvolta o relație comercială. Respectarea unei obligații legale care revine Companiei Pentru întreaga perioadă de deținere activă a contului pe platformă, precum și pentru perioada solicitată de impozitare, contabilitate, prevenirea și combaterea spălării banilor, cunoașteți legile clienților dvs. și perioada necesară pentru a proteja drepturile Companiei, luând să ia în considerare legea aplicabilă acordului, inclusiv statutul fiscal de prescripție (în general 10 ani)
Scop: Monitorizarea și gestionarea platformei pentru a asigura întreținerea, securitatea, respectarea Condițiilor de furnizare a serviciilor, respectarea anchetelor autorităților competente și a dispozițiilor legale în vigoare
Categorii de date: nume de utilizator, tip de cont, date tranzacție, depozit și adresele de retragere
Realizarea unui contract la care utilizatorul este parte, respectiv Condițiile de furnizare a serviciilor
Respectarea unei obligații legale care revine Companiei Interesul legitim al Companiei de a asigura o funcționare corectă a Platformei

Pentru întreaga perioadă de deținere a contului activ pe platformă, precum și pentru perioada necesară pentru protejarea drepturilor Companiei și perioada cerută de legile aplicabile (în general 10 ani)
Scop: Organizarea de evenimente sau seminarii web la care utilizatorii / reprezentanții utilizatorilor se pot alătura; fotografiere și alte înregistrări ale unor astfel de evenimente
Categorii de date: nume de utilizator, tip de cont, fotografie, date video și audio
Interesul legitim al Companiei de a organiza evenimente sau seminarii web pentru un public public / privat, incluzând potențial utilizatorii platformei
Consimțământul utilizatorilor pentru a fi informați cu privire la evenimentele viitoare / seminarii web
Consimțământul utilizatorilor pentru ca Compania să înregistreze și să facă fotografii la evenimentele / seminariile web
Pentru întreaga perioadă de deținere a contului activ sau până la retragerea consimțământului.
Scop: notificări (comunicări comerciale) către utilizatori cu privire la informații și actualizări legate de serviciile companiei, noutăți despre companie, promoții, oferte, campanii
Categorii de date: nume, prenume, adresă de e-mail
Consimțământul pentru comunicările comerciale trimise de Companie sau interesul legitim pentru trimiterea de comunicări către utilizatorii care au achiziționat anterior servicii similare ale Companiei, conform prevederilor legale aplicabile.
Opțiunea de dezabonare este oferită în toate comunicările comerciale trimise, indiferent de natura lor.
Pe tot parcursul relației cu utilizatorul sau până la retragerea consimțământului. Compania va păstra dovezi ale persoanelor care s-au abonat / dezabonat în timpul termenului de prescripție (în general 3 ani), dar după ce relația cu utilizatorul se încheie sau utilizatorul și-a retras consimțământul, utilizatorul respectiv nu va mai primi comunicări comerciale .
Scop: Organizarea și desfășurarea unui concurs, promoție
Categorii de date: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, informații relevante privind participarea la concurs / promoție
Realizarea unui acord la care utilizatorul este parte, respectiv termenii și condițiile concursului, promovării De-a lungul organizării și desfășurării concursului / campaniei, precum și pentru perioada necesară protejării drepturilor Companiei și a perioadei impuse de legile aplicabile, luând în considerare termenul de prescripție (în general 3 ani).
Scop: Organizarea Programului de Recompensare a Recomandărilor Clientului prin care utilizatorul este recompensat pentru recomandarea platformei către alții și pentru primele tranzacții efectuate de utilizatorii nou aduși pe Platforma
Categorii de date: numele, prenumele participanților la program, linkul de recomandare , date despre tranzacții, țară. Utilizatorul care a făcut recomandarea nu are trasabilitatea numelui complet al noilor utilizatori care s-au alăturat platformei, dar poate vedea în contul său numărul și țara noilor utilizatori care și-au folosit linkul de trimitere către aderați-vă și utilizați Platforma și serviciile.
Realizarea unui acord la care utilizatorul este parte, respectiv termenii și condițiile programului De-a lungul organizării și dezvoltării programului. După aceasta, noul utilizator va fi tratat ca un utilizator și vor deveni aplicabili toți termenii relevanți (inclusiv Termenii serviciului și această Politică de confidențialitate adresată tuturor utilizatorilor).
Scop: Răspundeți la întrebări sau solicitări prin corespondență electronică (e-mail, formular de contact) sau telefonic.
Categorii de date: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, date despre tranzacții, întrebarea / cererea adresată și orice alte informații furnizate în cerere și pe parcursul următoarei corespondențe.
Prelucrarea se bazează pe un interes legitim al Companiei de a oferi răspunsuri la întrebările sau cererile dvs. de vizitator / utilizator și de a păstra contactul cu vizitatorii / utilizatorii. Pentru perioada necesară soluționării sau răspunsului la întrebarea / cererea dvs., luând în considerare legile aplicabile și termenul de prescripție (în general, 3 ani).
Scop: Organizarea și dezvoltarea unui sondaj prin intermediul utilizatorilor platformei
Categorii de date: nume de utilizator, prenume, prenume, adresă de e-mail, informații legate de preferințele utilizatorului
Consimțământul utilizatorului. Pentru perioada necesară desfășurării sondajului și analizei rezultatelor, momentul după care datele cu caracter personal vor fi anonimizate sau distruse.
Scop și categorii de date Bază legală Durata prelucrării

VI. Destinatarii datelor dvs. personale

Pentru atingerea scopurilor descrise mai sus, Compania folosește serviciile mai multor parteneri contractuali, acționând ca prelucrători de date, controlori sau terțe părți (acestea din urmă referindu-se la părțile care nu intenționează să prelucreze datele, dar pot avea acces la acestea la îndeplinirea sarcini sau interacțiunea cu Compania).

Următoarele categorii de destinatari au acces la datele cu caracter personal: (i) companii care furnizează servicii de găzduire și întreținere a platformei noastre, care își desfășoară activitatea în Romania, furnizorii de software prin care activități de gestionare a contractelor, financiare și se efectuează documente contabile, care își desfășoară activitatea în Romania, furnizori de servicii de e-mail, precum SendGrid (Twilio Inc.), Sendinblue SAS, care își desfășoară activitatea în Statele Unite ale Americii și în Franța; (ii) autoritățile publice, auditorii financiari sau legali sau instituțiile competente să efectueze inspecții și verificări ale activității sau activelor Companiei, care solicită Companiei să furnizeze informații, în virtutea obligațiilor legale ale acesteia. Astfel de autorități sau instituții publice pot fi Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, ANAF sau alte autorități competente să efectueze verificări ale activității noastre; (iii) să respectăm o cerință legală sau să protejăm drepturile și activele Companiei noastre sau ale altor entități sau persoane, precum instanțele de judecată; (iv) terți achizitori, în măsura în care activitatea companiei ar fi transferată (total sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar face parte din activele care reprezintă obiectul tranzacției și (v) companiile afiliate din același grup corporativ ca Tokero.

Unii dintre partenerii noștri contractuali sunt, pe cont propriu, controlori de date și sunt singuri responsabili să respecte cerințele GDPR, inclusiv să pregătească și să mențină o politică de confidențialitate adecvată, și anume partenerii Crypto Spots care au un cont corporativ pe platformă. , situat în Romania și în alte țări ale Uniunii Europene; platformele de criptomonede care oferă servicii de schimb, precum Payward Ltd, Binance care își desfășoară activitatea în Marea Britanie și în Insulele Cayman; companiile care furnizează servicii de plată, care își desfășoară activitatea în Romania; furnizorii de servicii de transport care își desfășoară activitatea în Romania; furnizorii de platforme de comunicații video, precum Zoom Video Communications, care își desfășoară activitatea în Statele Unite ale Americii, instituțiile bancare care își desfășoară activitatea în România, Marea Britanie și Lituania.

Destinatarii de mai sus pot fi furnizați cu datele dvs. personale pentru a fi utilizate în limitele obligațiilor asumate față de Companie. Datele cu caracter personal pe care le dezvăluim procesatorilor noștri de date sunt limitate la informațiile minime de date cu caracter personal necesare pentru a efectua serviciile respective și le cerem acestora să nu folosească datele cu caracter personal în alte scopuri. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează datele dvs. cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate și că acestea sunt obligate prin termeni nu mai puțin de protecție decât cei descriși în această politică de confidențialitate sau cei la care suntem supuși în conformitate cu aplicabilitatea legile privind protecția datelor.

VII. Transfer de date cu caracter personal în străinătate

În măsura în care, în contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dvs. personale pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană („ UE ”) sau Spațiul Economic European („ SEE ”) (de exemplu, în centre de date din jurul în lume, oriunde sunt amplasate facilitățile companiei sau furnizorii de servicii), orice transfer efectuat de companie într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale stabilite de GDPR.

În ceea ce privește colaborarea cu furnizorii aflați în afara SEE / UE, se aplică diferite mecanisme de transfer pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal transferate, după cum urmează: în legătură cu furnizorul platformei de comunicații video (Zoom Video Communications), furnizorul de servicii de e-mail (SendGrid), platformele de criptomonede care oferă servicii de schimb (Payward Ltd, Binance, Ascendex) au sediul în afara UE / SEE în SUA și Insulele Cayman. În astfel de cazuri, Compania se bazează pe clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană (în legătură cu SendGrid (Twilio Inc.), Binance și Payward Ltd) sau cu Regulile corporative obligatorii adoptate de Payward Ltd.

VIII. Refuzul prelucrării și consecințele acesteia

Datele cu caracter personal indicate mai sus, care sunt prelucrate conform unei obligații legale sau pentru executarea contractului la care sunteți parte reprezintă o obligație necesară pentru încheierea unui contract cu Compania și trebuie să furnizați date cu caracter personal pentru încheierea sau îndeplinirea acordului și pentru a ne permite să ne conformăm obligațiilor noastre legale față de dvs. și față de autoritățile publice. Dacă nu ne furnizați datele în scopurile menționate mai sus, nu vom putea încheia acordul și nu vom putea dezvolta relația contractuală pe baza acordului. Astfel, unele caracteristici ale site-ului web / aplicației vor rămâne indisponibile în contul dvs.

IX. Ce se întâmplă cu datele dvs. personale după încetarea prelucrării datelor

Compania prelucrează datele cu caracter personal numai pentru perioada necesară realizării scopurilor de prelucrare a datelor explicate în secțiunea de mai sus, respectând în același timp cerințele legale în vigoare. În cazul în care Compania stabilește că are un interes legitim sau o obligație legală de a prelucra în continuare datele dvs. personale în alte scopuri, veți fi informat în acest sens.

Odată ce expiră perioada de procesare indicată mai sus și Compania nu mai are motive legale sau legitime pentru prelucrarea datelor dvs. personale, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile sale, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

X. Site-uri web externe

Ocazional, Platforma Companiei poate furniza referințe sau linkuri către alte site-uri web, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, Bitcoin talk, Telegram („ Site-uri externe ”). Compania nu controlează aceste site-uri web externe ale terților sau oricare dintre conținutul conținut în acestea. Sunteți de acord că Compania nu este în niciun fel responsabilă sau răspunzătoare pentru site-urile web externe la care se face referire sau sunt conectate de pe Platforma Companiei, incluzând, dar fără a se limita la, conținutul site-ului web, politici, eșecuri, promoții, produse, servicii sau acțiuni și / sau orice daune, pierderile, defecțiunile sau problemele cauzate de, legate de sau care decurg din aceste site-uri.

Site-urile externe au politici de confidențialitate separate și independente. Compania vă încurajează să revizuiți politicile, regulile, termenii și reglementările fiecărui site pe care îl vizitați. Puteți consulta politicile de confidențialitate ale site-urilor web menționate mai sus după cum urmează:
(i) Facebook - https://www.facebook.com/policy.php;
(ii) LinkedIn - https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy;
(iii) Instagram - https://help.instagram.com/519522125107875;
(iv) Twitter - https://twitter.com/en/privacy;
(v) Pinterest - https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy-2016;
(vi) YouTube - https://policies.google.com/privacy?hl=en;
(vii) Bitcoin talk - https://bitcointalk.org/privacy.php and
(viii) Telegram - https://telegram.org/privacy.

Căutăm să protejăm integritatea platformei companiei și salutăm orice feedback cu privire la informațiile despre site-ul extern furnizate pe platforma companiei.

Compania poate prelucra datele personale ale utilizatorilor de social media numai dacă comunică direct cu Tokero prin intermediul unor astfel de platforme (de exemplu, articole postate, aprecieri, mesaje directe, întrebări ale utilizatorilor, comentarii etc.). În astfel de cazuri, Compania este responsabilă și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin aceasta. În plus față de datele procesate de noi, alți furnizori, în special operatorii de platforme de rețele sociale, procesează și datele personale ale utilizatorilor. Compania nu are nicio influență asupra acestei prelucrări de date și nu este responsabilă pentru aceasta - prelucrarea datelor are loc exclusiv în zona de responsabilitate a altor furnizori.

Dacă nu doriți ca site-urile web menționate mai sus să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul de utilizator, vă rugăm să nu accesați linkurile respective de pe Platforma Companiei.

Această activitate de procesare se bazează pe interesul legitim de a permite interacțiunea cu părțile interesate prin diferite platforme de socializare.

XI. Luare automată a deciziilor și profilare automată

Datele cu caracter personal menționate în această politică de confidențialitate nu sunt supuse luării automate de decizii, inclusiv profilarea.

XII. Securitatea prelucrării datelor

Compania evaluează și actualizează în mod constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare sigură și sigură a datelor cu caracter personal. Aceste măsuri de securitate includ, dar nu se limitează la:

  1. Directoare și baze de date protejate prin parolă.
  2. Tehnologie Secure Sockets Layered (SSL) și Transport Layer Security (TLS) pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt complet criptate și trimise în siguranță pe Internet.
  3. Scanare PCI pentru a proteja activ serverele Companiei de hackeri și alte vulnerabilități.
  4. Toate informațiile sensibile din punct de vedere financiar și / sau credit sunt transmise prin intermediul tehnologiei SSL TLS și criptate stocate în siguranță în baza de date a Companiei. Doar personalul autorizat al Companiei are permisiunea de a accesa datele dumneavoastră personale, iar acest personal este obligat să trateze informațiile ca fiind extrem de confidențiale.

XIII. Prelucrarea datelor persoanelor vizate cu vârsta peste 18 ani

Compania nu dorește și nici nu intenționează să colecteze sau să proceseze date referitoare la minori. Astfel, toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în prezenta politică se referă exclusiv la persoanele care au cel puțin vârsta majoratului în statul de reședință (în Romania această vârstă este de 18 ani). Utilizarea platformei, precum și a serviciilor disponibile pe platformă este interzisă persoanelor care nu au atins această vârstă. Dacă, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are loc, o vom opri odată ce observăm că utilizatorii nu au atins vârsta menționată mai sus și acești utilizatori vor fi informați cu privire la faptul că conturile lor nu pot fi aprobate încă sub vârsta majorității.

XIV. Drepturile persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor

În contextul prelucrării datelor dvs. personale, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveți dreptul de a obține o confirmare dacă datele dvs. personale sunt sau nu prelucrate și, dacă este afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și la condițiile de prelucrare;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți posibilitatea de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, suplimentarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dvs. personale în cazul în care (i) datele nu mai sunt necesare pentru scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) baza legală pentru prelucrare este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată retrage consimțământul și nu există niciun alt motiv legal, (iii) persoana vizată exercită dreptul de a obiecta și operatorul nu are motive imperative pentru continuarea prelucrării, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru respectarea legislației UE sau a legislației din Romania sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu serviciile societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), acolo unde sunt aplicabile cerințe specifice privind consimțământul;
  3. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricția prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele personale prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal ; (ii) prelucrarea este ilegală, totuși nu doriți ca noi să ștergem datele dvs. personale, ci să restricționăm utilizarea datelor; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dvs. personale în scopurile menționate mai sus, dar solicitați datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei cereri legale sau (iv) v-ați opus prelucrării în așteptarea verificării dacă temeiurile legitime ale operatorului de date le înlocuiesc pe cele ale persoanei vizate;
  4. Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare în orice moment, când prelucrarea se bazează pe consimțământ, fără a afecta legalitatea prelucrării întreprinse până în acel moment;
  5. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor din motive legate de situația dvs. particulară, atunci când prelucrarea se bazează pe un interes legitim și de a vă opune în orice moment procesării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea, dacă este cazul;
  6. Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice privind persoana vizată sau afectează în mod similar persoana vizată într-un mod semnificativ;
  7. Dreptul la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi datele dvs. personale, pe care le-ați furnizat operatorului de date într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit (acolo unde există un astfel de format) și format care poate fi citit de mașină și dreptul de a transfera aceste date către alt operator , dacă prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe executarea unui contract și se realizează prin utilizarea mijloacelor automate;
  8. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a se adresa instanțelor judecătorești competente.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. În scopul exercitării acestor drepturi, vă încurajăm să trimiteți o notificare în scris, datată și semnată sau în format electronic, la adresa indicată mai jos. De asemenea, dacă doriți să vă retrageți consimțământul, puteți trimite un e-mail la adresa indicată în secțiunea IX de mai jos sau puteți trimite o cerere scrisă în format fizic sau prin poștă la sediul companiei.

XV. Detalii de contact

Puteți adresa orice întrebare folosind următoarele detalii de contact:

Globe Monnaie SRL, cu sediul în Bitcoin Center, Str. Brazda lui Novac, nr. 44, et. 1 Craiova, Dolj, Romania, e-mail [email protected].

XVI. Modificări aduse acestei politici de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate poate fi modificată și actualizată ocazional de către Companie, după caz. Compania vă va notifica cu privire la orice modificare semnificativă sau substanțială a prezentei politici de confidențialitate și se va asigura că o astfel de notificare este făcută în așa fel încât să vă permită să luați cunoștință de astfel de modificări, de exemplu prin publicarea pe platforma companiei sau prin orice mijloace adecvate care asigură o comunicare eficientă.