Top 10 evenimente în-persoană, pe 2022, din lumea crypto

Posté par Dorina Ochișor,

Traduit par Elena-Octavia Mateescu

ro flag

Lumea crypto se dezvoltă cu o viteză spectaculoasă. Odată cu această dezvoltare, crește și numărul evenimentelor internaționale care se organizează în acest domeniu.

În 2021 au avut loc o multitudine de summit-uri cu subiecte precum blockchain, inteligență artificială, crypto. Unul dintre cele mai importante - World Blockchain Summit, Dubai.

Au participat speakeri de renume precum:

  • Alex Mashinsky, fondator și CEO al Celsius Network;
  • Serguei Popov, fondatorul IOTA Foundation;
  • Dr. Marwan Al Zarouni, CEO al Dubai Blockchain Center.

2022 pare a fi un an promițător în care se vor organiza evenimente crypto în toate colțurile lumii.

Top-ul celor mai importante conferințe, evenimente și summit-uri recomandate de TOKERO din acest an sunt:

1. The Future of Money, Governance, & the Law

The Future of Money, Governance and the Law se va desfășura pe 27 ianuarie 2022, la Washington. În cadrul acestui eveniment se va discuta despre importanța domeniului crypto, tehnologiei blockchain percepută de investitori, dar și de guverne. Organizatorii evenimentului încurajează guvernele să-și trimită personalul, ajutoarele legislative, ofițerii financiari și orice persoană afectată de tehnologia blockchain pentru instruire timp de două zile. Schimbările care urmează vor atinge fiecare domeniu al vieții cotidiene, din acest motiv este important să fim informați și instruiți.

Link pentru mai multe informații:
https://www.gbaglobal.org/event/the-future-of-money-governance-and-the-law-washington-dc/

2. ETH Denver

ETH Denver este unul dintre cele mai diferite și așteptate evenimente. Evenimentul se desfășoară timp de 10 zile, iar locația - Denver, SUA. Din 11 februarie până pe 20 februarie,participanții se pot înscrie la diferite activități, inclusiv la un maraton creativ. Blockchain-ul este o tehnologie inovatoare, complexă pe care experții o descoperă și studiază continuu. Prin intermediul activităților din acele 10 zile, discuțiilor și explicațiilor într-un limbaj accesibil, tehnologia blockchain va putea fi înțeleasă de fiecare participant.

https://www.ethdenver.com/

3. SHRED THE SYSTEM: DRIVING THE CRYPTO & BLOCKCHAIN REVOLUTION

În data de 2 martie 2022 va avea loc la Harrisburg, Pennsylvania conferința Shred the System: Driving the Crypto & Blockchain Revolution. Intrarea este absolut gratuită și ai posibilitatea fascinantă de a asculta experți din domeniul crypto, oameni de afaceri, cercetători. Se vor aborda subiecte precum securitatea cibernetică, investiții, antreprenoriat. Vei avea oportunitatea de a-l asculta pe Jennifer Oswald – CEO Momentum Inc., Tom Meredith – CEO Uber Fi și mulți alții. De asemenea, vor avea loc discuții despre criptomonede, rolul lor în domeniul financiar, posibilități și riscuri.

Pentru mai multe detalii, accesează următorul link:

https://www.harrisburgu.edu/events/cryptocurrency-conference/

4. Crypto Expo Dubai

Explorează oportunitățile crypto la conferința Crypto Expo Dubai, 16-17 martie 2022. Acest eveniment este, de asemenea, gratuit. Vor fi abordate subiecte de top din industrie, precum investiții, criptomonede, blockchain, DeFi și desigur subiectul care a explodat în anul 2021 - NFTs. O dată ce știi să investești smart, nu va mai fi atât de riscant. Informarea este unul dintre cele mai importante componente în domeniu crypto, cu ea trebuie să începi, să te educi și să te informezi continuu.

https://cryptoexpodubai.com/

5. Bitcoin 2022

Evenimentul Bitcoin 2022 promite a fi unul de top. Acesta va avea loc în Miami, SUA, iar prețul unui bilet este între 110 USD și 14.999 USD. Va reuni comunitatea Bitcoin care e formată din oameni din toate colțurile lumii. Timp de 4 zile vor fi peste 450 de speakeri, artiști, sponsori, companii. Scopul acestui eveniment este de a face și mai cunoscut Bitcoinul, de a atrage atenția. Interesul este unul sporit față de această criptomonedă. După ce a atins ATH de 68.789,63 USD în 2021, se fac continuu presupuneri că, în câțiva ani, prețul BTC va depăși suma de 200.000 USD. Participarea la Bitcoin 2022 poate fi un nou început pentru fiecare investitor sau om pasionat de crypto. Printre persoanele care vor participa la eveniment se regăsesc și unii dintre cei mai de succes antreprenori precum Michael Saylor, Tony Hawk și Jack Dorsey.

https://b.tc/conference/

6. Paris Blockchain Week Summit 2022

Summit-ul Paris Blockchain Week 2022 este o oportunitate perfectă și accesibilă pentru studenții pasionați de domeniul crypto, de tehnologia blockchain. Prețul biletului este de doar 50 EUR. Iar pentru un Platinum Pass prețul este de 2.275 EUR. Acesta va avea loc între 13-14 aprilie 2022. La eveniment sunt invitați vorbitori precum Mark Yusko (Cofondator, Morgan Creek Digital Assets), Cedric O. (Secretar de stat, Digital Affairs, Franța), Wei Zhou (CFO, Binance). De asemenea, vor fi prezenți peste 1700 de inovatori, case de media și investitori. Pe lista investitorilor se regăsesc nume precum Stellar, Tezos, Cognizant, PwC.
Pentru a cumpăra bilete și a afla mai multe detalii, accesează link-ul următor:

https://www.pbwsummit.com/

7. TOKEN2049

Între 4-5 mai 2022, TOKEN2049 - axat doar pe domeniul crypto, va fi organizat în Asia, Singapore. Prețul unui bilet variază între 399 USD – 2.999 USD. Scopul acestui eveniment este de a reuni experți din domeniu, inovatori, cercetători și investitori, pentru a evalua și discuta despre tehnologia Blockchain, criptomonede și influența acestora în domeniul financiar de astăzi. Participanții la eveniment vor avea oportunitatea să învețe și să afle mai multe detalii despre crypto direct de la experți.

Pentru cei interesați de eveniment: https://www.asia.token2049.com/

8. Florida Bitcoin & Blockchain Summit

Florida Bitcoin & Blockchain Summit este primul eveniment axat pe domeniul crypto, tehnologia inovatoare blockchain și Fintech care va scoate în evidență progresele făcute în lumea financiară. Chris Krimitsos organizează acest eveniment cu scopul de a reuni persoanele interesate, pasionate de acest subiect din toată Florida, dar și din afara ei. Summit-ul va avea loc pe data de 25-26 mai 2022, Florida, SUA.

Mai multe detalii găsești aici: https://floridablockchainsummit.com/

9. AIBC Summit Europe

Acest eveniment va reuni pe 14-18 noiembrie la Malta, mii de investitori și inovatori în Blockchain, Fintech, Inteligența Artificială, Quantum Technology, Big Data și în Internet of Things (IoT). AIBC din 2018 a reunit peste 20.000 de delegați, inclusiv expozanți, investitori, furnizori și lideri de gândire. Aceștia au creat noi parteneriate și au încheiat afaceri profitabile.

Mai multe detalii despre eveniment găsești făcând click pe următorul link:

https://aibc.world/europe/

10. Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global este dedicat persoanelor care activează sau sunt interesate de blockchain, IoT, securitate cibernetică și cloud, AI și big data. Evenimentul se va desfășura pe 1-2 decembrie 2022, Londra, UK/Anglia. Seria Blockchain Expo, considerat lider mondial, va oferi timp de 2 zile conținut de calitate participanților din 4 industrii cheie de pe tot globul.

Pentru mai multe detalii, accesează: https://blockchain-expo.com/global/.

Observăm cu ce viteză se dezvoltă și crește domeniu crypto. Se organizează anual zeci de evenimente, conferințe la care participă mii de persoane din diferite domenii, pentru a cunoaște direct de la experți, speakeri, antreprenori ce este crypto, cum funcționează, ce noutăți sunt în domeniu și ce perspective există în viitor.

Numărul evenimentelor axate pe subiecte precum tehnologia Blockchain, criptomonede, inteligență artificială (AI), a crescut semnificativ în ultimii ani. Acest lucru demonstrează interesul sporit al societății. Pentru a putea profita de oportunitățile din crypto, trebuie să fii suficient de informat despre domeniu și proiectele în care urmează să investești. Dacă abia descoperi lumea crypto, cursul de pe Prima Criptomonedă te va ajuta să afli mai multe despre ce înseamnă trade-uri, blockchain și alți termeni basic. Durează doar 25 de minute să înveți mai mult despre un domeniu atât de complex și în același timp fascinant.

P.S: În situația în care consideri că ești suficient de informat despre domeniu crypto și vrei să investești, o poți face pe Tokero. Simplu și rapid!